I vilket vi har nöjet att presentera världens i särklass bästa krönikör <trumvirvel> Frida! Mattias vågar vägra snuskgubbestämpel. Jessica smörjer händerna och kråset, Thomas ser fram emot ett dansmaraton i ullkavaj och Freja uppfinner en ny, asbra, programpunkt. Lilla Doris säger hick.

Vi snackar bluesdans, ragg, sensuell musik. Vad uppfattas egentligen som ”intimt”? Lindy hop-tävlingar, regler och kategorier diskuteras. Ett nytt avsnitt precis i rättan tid… Mums!

God jul och gott nytt år, swingpjattar!

Direct download: 09_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 11:10am CEST

I vilket Freja säger nej till punktlighet, Mattias får en ny bästis, Jessica sprider falska rykten och Thomas driver in skulder i New York, allt medan Doris morrar och lever rövare.

Vi pratar med gamla och nya Herräng-kompisar, diskuterar privatlektioners för- och nackdelar, försöker bli friska från årets Herräng-pest och börjar nästan slåss. Ja, allt är som vanligt efter sommarlovet.

Direct download: 08_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 11:24am CEST

I vilket Thomas säger nej fast svaret är ja, Freja navigerar skickligt i vansinnets farvatten, Mattias är bättre rent praktiskt, Jessica nynnar hellre än bra och Doris säger inte så mycket alls (ännu).


Vi hyllar nördar i allmänhet och swing-nördar i synnerhet! Det låter en hel del när bästa folket från tidningen SWING kommer och fikar med oss. En viktig lyssnarfråga besvaras och... tut-tut-ti-tuuut: Vinn ett Party Pass till Herräng!

Direct download: 07_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 7:42pm CEST

I vilket praktikanten Doris gör entré, Thomas önskar lite mer Skye i sitt liv, Freja står upp för IOGT-NTO, Mattias vill uppnå som-en-jävel-stadiet och Jessica hyllar alla möjliga sorters fett.


Vi undrar när dans blir konst. Sen pratar vi droger och alkohol samt komponerar den ultimata swing-middagen. Jamen, skål och välkomna!

Direct download: 06_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 9:09pm CEST

Får jag lov? Gänget diskuterar några av lyssnarfrågorna som handlar om den (ibland) prekära uppbjudningsfasen... Får en tacka nej till en dans? Vad säger reglementet, och finns det ens ett? Raggas det verkligen under dansen? Vi inser plötsligt att dansgolvet kan upplevas både som ett minfält, en terapisession och en riktig köttmarknad. Sidospår och urspårningar utlovas i vanlig ordning!

Direct download: 05_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 2:08pm CEST

I vilket Jessica dansar i rulltrappan, Thomas gräver ned sig, Freja gör sig osams med Sverige och Mattias minns sin kropp. Ett mjukt och varmt och härligt avsnitt. Som en kattunge, liksom.

Vi firar alla hjärtans dag med att prata lite (mer) om varför vi älskar swingdans. Vi bjuder också på en del svordomar, äkta känslor och en tävling - där ni kan vinna ett alldeles, alldeles underbart pris. 27 minuter kärlek!

Direct download: 04_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 8:10pm CEST

Avsnitt Tre

I vilket Mattias skamset blottar en hemlighet, Jessica försöker ta sig ur discoträsket, Thomas betonar betydelsen av danslokalens estetik och Freja odlar ett inte så lite ståtligt kungaskägg.

Vi minns 2012 och smider planer för 2013. Bjuder dessutom på heta intervjuer med andra swingkatter, best-of-listor, nyårslöften och i slutet - en rejäl urspårning.

Direct download: 03_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 11:41am CEST

I vilket Freja uppmanar oss att använda samtliga sinnen, Mattias drar halva mänskligheten (manliga förare) i smutsen, Jessica misshandlar alla möjliga instrument och Thomas erkänner postbedrägeri. Ett hårdkokt avsnitt. Ett thug-avsnitt. Ett kriminellt (bra) avsnitt?

Direct download: 02_Swingout.mp3
Category:general -- posted at: 9:51pm CEST

1Syndication

Länkar

Archives

June 2013
S M T W T F S
     
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30